T.C. SUMBAS İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

Tel: 0530 415 82 02

E-posta:

Bilgi:

02/03/1964 tarihinde Adana ili Tufanbeyli ilçesi Çatalçam Köyü’nde doğdu. İlkokulu köyünde, Orta Öğrenimini Kayseri/Develi ve Adana İmam-Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1989-1994 yılları arası Osmaniye/Bahçe/Arıklıkaş Köyü Taşoluk Mahallesi'nde İmam-Hatiplik, 1994- 1999 yılları arasında Bursa / Osmangazi’de Müezzin-Kayyumluk görevinde bulundu. Bursa’da kaldığı yıllarda, önce iki senelik İlahiyat Meslek Yüksek Okulu’nu ardından dikey geçiş yaparak İlahiyat Fakültesi’ni tamamladı. 1999- 2002 yılları arasında İstanbul’da Haseki Eğitim Merkezi'nde İhtisas Kursu’nu tamamlayarak aynı yıl içinde Bingöl/Adaklı’ya İlçe Müftüsü olarak atandı. İki yıl sonra Adana/Feke’ye tayini yapıldı. Feke’deki iki yıllık çalışmasının ardından, 21/11/2006 tarihi itibariyle Hollanda’da Haarlem Selimiye Camii’ne, Din Görevlisi olarak gönderildi. Yurtdışında kaldığı süre içerisinde Adana/Kozan'da İlçe Vaizi statüsünü işgal etti. Hizmet süresini başarıyla tamamlayan Ahmet DEMİRER, 15 Temmuz 2011 tarihinde Türkiye’ye döndü. Adana/Kozan’daki Vaizlik görevini (ülkeye dönüşte) fiili olarak, Ramazan sonuna kadar devam ettirdi. 6 Eylül 2011 tarihi itibariyle Osmaniye / Sumbas ilçe Müftülüğü'ne İlçe Müftüsü olarak atanan Ahmet DEMİRER evli ve iki çocuk babasıdır.

BİR AYET

De ki: "Eğer Allah'ı seviyorsanız bana uyun ki, Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Çünkü Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir."
Al-i İmran: 3/31

BİR HADİS

Ebû Hüreyre  radıyallahu anh’den rivâyet edildiğine göre Resûlullah  sallallahu aleyhi ve sellem:

“İstemeyenler dışında, ümmetimin tamamı cennete girer” buyurdu. Bunun üzerine:

- Ey Allah’ın elçisi, cennete girmeyi kim istemez ki? denildi. Peygamber Efendimiz:

– “Bana itaat edenler cennete girer, bana karşı gelenler cenneti istememiş demektir” buyurdu.

Buhârî, İ’tisâm 2

Camiler Haftası